Mikro-kisvállalkozások technológia fejlesztése

INFOPRESS GROUP HUNGARY ZRT. a „Mikro-kisvállalkozások technológia fejlesztése című pályázaton egy három dimenziós holografikus képalkotó feldolgozó sort szerzett be. 

Az INFOPRESS GROUP HUNGARY ZRT. 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-kisvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A vállalkozás a 76,7 millió forintos értékű beruházás megvalósításával egy  M1 Type 3D Holographic Print system megnevezésű, három dimenziós holografikus képalkotó feldolgozó sort szerzett be.

Az Infopress Group Hungary Zrt. a pályázati beruházásnak köszönhetően egy M1 Type 3D Holographic Print system megnevezésű, három dimenziós holografikus képalkotó feldolgozó sor üzembeállítását valósította meg. Az új technológia üzembehelyezésével a 3D képalkotás új piaci lehetőségeit kívánja kihasználni. Az M1 Type 3D Holographic Print system képalkotó berendezés ehhez az üzletpolitikához szervesen illeszkedik. A berendezés - más a vállalkozás által beszerzett berendezésekkel együtt - alkalmas egy Magyarországon egyedülálló három dimenziós képalkotó eljárásra. A berendezés által előállított "nyomatok" piaci lehetőségei kiaknázatlanok Magyarországon és Európában is gyerekcipőben jár.  A berendezés a képhordozó lemez utókezelésében játszik szerepet.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Infopress Group Hungary Zrt.
2600 Vác, Nádas u.6.
Tel.: +36/27/518990
Fax: +36/27/518991
E-mail: info@ipgh.hu 

Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége:
Pro Régió közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság.
www.kozpontiregio.hu
proregio@proregio.hu
1146 Budapest, Hermina út 17.

Támogató:
Nemzetgazdasági Minisztérium
www.szechenyi2020.hu