Bemutatkozás

Nyomdai központunkban mintegy 250  munkatársunkkal hatékonyan vagyunk képesek a nagy volumenű, szerteágazó szaktudást és többféle kapacitást is igénylő, magas minőségű, komplex belföldi és külföldi kiadványok előállítására.

Az Ipress Center Magyarország  legdinamikusabban bővülő, legmodernebb rotációs nyomdája, ahol 20 000 m2-en, 3 nyomógépen, a nap 24 órájában történik kifogástalan minőségben a 4 színes belív oldalak nyomtatása. A magazinborítók gyártásának 70%-át az Ipress Center partnere, az íves ofszet gépekkel rendelkező MondAt Kft. végzi, a fennmaradó 30%-ot a Keskeny Nyomda Kft. gyártja. Havonta több mint  3.000.000 darab 4 vagy 5 színes lakkozott vagy fóliázott borító kerül ki szakértő kezeink közül. Hazánk egyik legsokrétűbb csomagolástechnikai megoldásokat nyújtó vállalkozása, a Royal Press Hungary Kft. pedig a hirdetők legmerészebb csomagolási ötleteit is megvalósítja az Ipress Centerben.

A magyar nyomdai szaktudás kimagasló érték, amely azonban csak korszerű eszközökkel lehet versenyképes itthon és külföldön. Ezért a lehető legmodernebb technológiát igyekszünk biztosítani: 2013 elején például 4 új gépet telepítettünk 3. csarnokunkba, és a versenyképesség erősítése érdekében hamarosan  elkészül 4. csarnokunk is, amelyben inkubátorház segíti majd elő új, innovatív ötletek megvalósulását, hasznosítását.

Mindez garantálja, hogy ne csupán szembenézhessünk a hazai nyomdaipart sújtó problémákkal, hanem az Ipress Center a növekedési lehetőségekkel élve, kiszámítható működésével továbbra is ügyfelei megbízható partnere maradjon.