Megoldásaink

Együtt tervezünk, együtt gondolkodunk ügyfeleinkkel: már a tervezésbe, előkészítésbe bekapcsolódva megbízható nyomdai szakismereteinkkel úgy támogatjuk a termék kialakítását, hogy az tökéletesen teljesítse a megrendelői igényeket, mégis gyártási, technológiai oldalról a lehető leggazdaságosabb megoldás legyen.

Mindehhez a legmodernebb technológiát biztosítjuk: a térség legfejlettebb nyomdai eszközei és kompetens szakembereink tudása az Ön számára is elérhetők az Ipress Centerben!

Fő profilunk a magas minőségű, glossy magazinok kifogástalan kivitelezése, de 32 oldalas rotációs nyomógépünkkel nagyobb példányszámú kereskedelmi kiadványok gyártását is a ránk jellemző színvonalon és határidőre vállaljuk. Kötészeti gépeink garantálják az egyenletes kimagasló minőséget és gyors átfutást mind irkafűzött, mind ragasztókötött kiadványok esetében. Íves partnereinknél is folyamatos fejlesztések zajlanak, legyen szó 4 vagy 6 színes, speciális felületkezelésű borítóról vagy egyedi megoldásról, rövid átfutási idővel szinte minden megoldható. Mindenre van jó csomagolási megoldásunk az egyedi csomagok összeállításától a mellékletek behúzásán át a beragasztásig, valamint a címkézési és az azt kiegészítő tevékenységekig.

Növelje versenyképességét szaktudásunkkal és világszínvonalú technológiánkkal!