Rólunk írták

Megújult a váci könyvtár olvasóterme
2016. október 29.

„Október 27-én ünnepélyes keretek között átadták a Katona Lajos Városi Könyvtár felújított olvasósarkát, amelynek modernizálása az Ipress Center nyomdaközpont támogatásával valósult meg idén nyáron. A korszerűsítés keretét adó IPRESS KÖNYVKLUB program célja, hogy személyes ajánlásokkal időtálló értékekre hívja fel a figyelmet, és többen fedezzék fel az olvasás örömét a felnövekvő generáció tagjai közül is.”

Tovább a cikkre
Együtt buliztak az „Újrahasznosított Történelem” indulói
2016. május 11.

„A Föld napján, április 22-én egy bulihajón ünnepelt az a közel negyven váci középiskolás, akik részt vettek a tavalyi „Újrahasznosított történelem” pályázaton. A versenyt kiíró Ipress Center a jutalomkirándulással azt a rendkívüli lelkesedést és energiát ismerte el, amelyet a diákok az óriás papírmakettek készítésébe fektettek. A tanulók közül sokan végzősök, így az érettségi előtt még utoljára lazíthattak egyet az éjszakai hajózáson.”

Tovább a cikkre
A Mítoszrombolás visszatér: kiállítás a városi könyvtárban
2016. február 3.

„Az Ipress Center szándéka, hogy a 2016-os év a váci fiatalok körében a papír varázslatos világáról szóljon, hogy a könyvet, az olvasás örömét egyre többen fedezzék fel a legifjabb generáció tagjai közül és a könyvtár, helyi közösségépítő szerepével, hangsúlyosabb szerephez jusson Vác mindennapjaiban.”

Tovább a cikkre
Újrahasznosított történelem – egy jó CSR-példa
2015. október 28.

A váci Ipress Center idei pályázatával ismét a papírban rejlő lehetőségekre hívta fel a fiatalok figyelmét, egyúttal a város megismerését és a közös munkát is bátorította.

Tovább a cikkre
Újrahasznosított történelem: papírmakett-verseny Vácon
2015. augusztus 28.

Szeptember 4-ig jelentkezhetnek a váci középiskolai csapatok az Ipress Center újabb pályázatára, amelyen Vác híres épületeinek mintegy két méter magas, közel méretarányos makettjét kell megalkotniuk a nyomdai központ által biztosított kartondobozokból és egyéb papír alapanyagokból.

Tovább a cikkre
Ipolytarnóctól Ausztriáig gyűjtöttek élményeket a "Mítoszrombolás" díjazottjai
2015. június 11.

Az elmúlt hónapokban számtalan élménnyel gazdagodtak a váci Ipress Center nyomdaközpont korábbi, átütő sikerű rajzpályázatának díjazottjai, akik jutalmul egész osztályukat elvihették egy-egy kirándulásra. A tanulók kategóriától és helyezéstől függően Ausztriában, az ipolytarnóci „őslényparkban”, a törökmezői Dunakanyar Kalandparkban és a Csodák Palotájában élhettek át emlékezetes pillanatokat osztálytársaikkal.

Tovább a cikkre
Ismét váci játszóterek szépültek meg
2015. május 20.

A bizonytalan időjárás nem kedvezett azoknak a helyi csoportoknak, amelyek pénteken újra kitakarították az általuk örökbefogadott játszótereket a Váci Radnóti Miklós Általános Iskola és az Ipress Center által tavaly indított mozgalom keretében. A váci közterületi játszóterek szebbé tételét célzó kezdeményezésnek már a harmadik közös megmozdulása volt a mostani akció, amelyen az iskola és a nyomdaközpont mellett a Kölcsey utcai Bölcsőde és a Dartmoor Nyelviskola önkéntesei is újra lapátot és gereblyét ragadtak.

Tovább a cikkre
Print & Publishing Online
2015. április 03.

Ipress Center: Átütő siker lett a Veled Vagyunk rajzpályázata A mai fiatalokat is képes megszólítani a papíralapú, nyomtatott kommunikáció világa: ez derült ki, amikor a várakozásokat is felülmúló sikert aratott Vácott a Gutenberg-galaxis világhoz kapcsolódó környezetvédelmi „Mítoszrombolás” című rajzpályázat a fiatalok körében.

Tovább a cikkre
Váconline
2014. december 14.

Kihirdették a "Mítoszrombolás" rajzpályázat győzteseit „A hideg idő ellenére közel kétszázan gyűltek össze az Ipress Center és a Garay Művészeti Stúdió rajzpályázatának ünnepélyes eredményhirdetésére, amelynek december 9-én este a váci Barlang Terasz adott otthont. A pályázat fődíját az alsó tagozatosok között Kühn Gergő, a kismarosi Vilcsek Gyula Általános Iskola 2. osztályos tanulója, a felső tagozatosok között Pajor Petra, a Váci Radnóti Miklós Általános Iskola 8. osztályos tanulója nyerte. A díjátadó végén elindult a legjobb alkotások kivetítése a váci Március 15. téren, valamint hivatalosan is megnyílt a pályaműveket bemutató kiállítás a K16 Kortárs Galériában. A pályázat kapcsán a díjazottak és a zsűritagok a jövőnek is üzentek a váci főtéren elhelyezett időkapszulával.”

Tovább a cikkre
Váconline
2014. október 26.

Környezetvédelmi rajzpályázat Vác és környékének általános iskolásai számára „A váci Ipress Center nyomdai központ Veled Vagyunk társadalmi felelősségvállalási programja keretében, a Garay Képzőművészeti Stúdió szakmai közreműködésével környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet váci és Vác agglomerációjában található általános iskolák tanulói számára. A rajzpályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogyan járulhat hozzá a papír használata a környezet megóvásához, valamint milyen előnyöket nyújthat a jelentős e-hulladékot termelő számítástechnikai eszközök alkalmazásához képest.”

Tovább a cikkre
Váconline
2014. május 16.

„Az Ipress Center marad a Váci NKSE névadó szponzora Virág, állófogadás és wellness hétvége, valamint „Vác Város Sportjáért” jelölés lett a jutalma annak a 19 ifjú váci kézilabdás lánynak, akik végletekig kiélezett küzdelemben a Győr, az FTC és a DVSC ellenében, számos problémán felülkerekedve megnyerték az országos bajnokságot. A szűk körű eseményen bejelentették azt is, hogy névadó szponzor marad az Ipress Center Váci Női Kézilabda Sportegyesület támogatója, a szintén váci székhelyű Ipress Center Hungary Kft., így a következő szezonban is a megszokott néven szerepelnek majd a lányok.”

Tovább a cikkre
Dunakanyar Régió Online
2014. január 08.

„A váci Radnóti iskola nyerte az Ipress Center egymilliós közösségépítő pályázatát. Eredményt hirdettek a váci Ipress Center nyomdaközpont "Veled vagyunk" karitatív programjának részeként létrehozott iskolai pályázaton, amelynek célja egy még élhetőbb, jobb fizikai és lelki környezet kialakítása Vácott. A pályázatot a karitatív tevékenységeket felölelő és az egészséges életmódot is népszerűsítő, „Mozdulj rá!” című programsorozatával a Váci Radnóti Miklós Általános Iskola nyerte meg. A kreatív elemeken túl az oktatási intézmény azzal érdemelte ki az első helyet, hogy a vállalt sokszínű program széles körben eléri a váci lakosságot, és várható közösségépítő hatása kiemelkedő. ”

Tovább a cikkre
Váconline
2013. október 14.

„Közösségépítő pályázatot hirdetett az Ipress Center a váci általános iskolák számára Az IPC a legjobb programterv készítőjének és végrehajtójának 1 000 000 Ft adományt biztosít. Az IPC hisz abban, hogy egy alulról építkező civil közösségből lesz a legerősebb polgárság, és hogy a váci közösség összefogással fizikai és lelki értelemben is még jobb és még élhetőbb környezetet tud teremteni Vácott. A pályázat kiírója ennek szellemében az adomány felhasználását sem szeretné korlátozni, hiszen minden iskolában más és más sürgető feladatok várnak megoldásra. „

Tovább a cikkre
Dunakanyar Régió Online
2013. augusztus 23.

„A Váci Női Kézilabda Sportegyesület névadó szponzorává vált a szintén váci székhelyű Ipress Center Hungary Kft. nyomdaipari központ, így a következő szezonban már Ipress Center Vác NKSE néven indul a csapat a bajnokságokban, illetve egy nemzetközi kupa is a vállalat nevéhez kötődik.”

Tovább a cikkre
Print & Publishing Online

„A tapasztalatok alapján egy olyan modellt hoztak létre, amelyben a hazai nyomdaipari cégek az önmagukat felőrlő versengés helyett kooperálnak: az új üzleti formában, amit Ipress Center néven indítanak el, az összeadódó erő és a közös célok olyan komplex szolgáltatást kínálnak, ami által a résztvevők számára az eddig elérhetetlen piacok egyrészt kitárulnak, másrészt az együttműködéssel csökkennek a saját költségek és a kockázatok is.”

Tovább a cikkre
Print & Publishing Online

Pro Typographia győztes termékek (Periodikák, rotációs), 2012 Arany Ipress Center Hungary Kft. - Premium magazin 2012/13.
Ezüst Ipress Center Hungary Kft. - Golferin magazin Ausgabe 2012.

Tovább a cikkre
HVG:

„A Vácott 6 milliárd forintos beruházással korszerű nyomdát építő Infopress Zrt. 2009-ben 3,5 milliárd forintos bevétel mellett pozitív üzemi eredménnyel és mérleggel zárt.”

Origo

„Nyomdai sikertörténet Vácott. Az Infopress Group (IPG) új nyomdája folyamatosan képes növelni megrendelés-állományát és bevételeit, az egyes becslések szerint húsz százalékkal szűkülő piacon. Tervezetten felüli forgalomnövekedésükhöz igazodva máris újabb géppel növelték kapacitásukat.”

Tovább a cikkre
Világgazdaság:

„Már dübörög a váci szupernyomda Nyolc hónap alatt elkészült és már termel az izlandi tulajdonú Infopress Group (IPG) váci nyomdája. Az Infopress Group a 6000 négyzetméter alapterületű, összesen kilencmilliárd oldal éves kapacitású nyomda átadásával a korábban bejelentett ütemezés szerint halad, és a hónap végéig állítja üzembe következő új nyomdagépét.”

Tovább a cikkre
Brand Trend:

„Az Infopress Group (IPG) váci beruházása már a befejezést követő alig néhány hónap után megdöntötte a tulajdonosok legoptimistább elképzeléseit is”

Magyar Nyomdász:

“Négy hónap alatt nyereséges lett az IPG Hungary”

Tovább a cikkre-->
BelowTheLine:

„Terjeszkedik a magyar tulajdonúvá vált IPG nyomda: alighogy kivásárolta, máris folytatja a beruházásokat a tulajdonossá vált magyar menedzsment az Infopress Group (IPG) Hungary Zrt-nél.”

Tovább a cikkre