Dolgozói programok

Sikereinket munkatársainkkal együtt tudjuk megvalósítani, ezért többféleképpen próbálunk köszönetet mondani nekik és igyekszünk vonzó, motiváló légkört, összetartó közösséget teremteni számukra.

Babaprogram

Bababarát munkahely vagyunk: hosszú távú terveink alapján több figyelmet szeretnénk szentelni a jövő nemzedékeinek. Így született meg az ötlet, hogy elindítsuk a babaprogramot. Mindig felelősségteljes döntés egy gyermek vállalása, felnevelése, ehhez jelképes segítséget biztosítunk munkavállalóinknak.

IPRESS CENTER

Sportversenyek

Azon túl, hogy különféle sportágakban szereplő csapatokat támogatunk, saját munkatársainkat is sportolásra biztatjuk, hiszen a rendszeres testmozgás elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez, és nagyszerű közösségi élményt is nyújt.

A futóversenyektől a kerékpárversenyig igyekszünk a lehető legjobban teljesíteni kollégáinkból álló csapatainkkal.

Futóversenyek, melyeken indultunk:
Spar Maraton Ekiden 5 fős váltó - 2012. október
Vivicittá 10 km - 2013. április, 1 fő
Midicittá 7 km - 2013. április, 3 fő
Minicittá 3,2 km – 2014. április, 8 felnőtt + 2 gyerek
Flora Maratonstaféta 4 fős váltó – 2014. október
Riska minimaraton 7 km – 2014. október, 3 fő
Vivicittá 3x2km, 3 fős váltó – 2015. április
Midicittá 7 km – 2015. április, 3 fő
Vivicittá Városvédő futás 10km – 2015. április, 1 fő
Coca-Cola Testébresztő Női futógála 10km – 2015. május, 3 fő


IPRESS CENTER
IPRESS CENTER

Sappi | Royal challenge kerékpárverseny
A Sappi papírbeszállító által szervezett versenyen a Royal papírokat vásárló nyomdák vehettek részt Nijmegen városában, Hollandiában 2012. október 13-án. Cégünket egy 4 fős csapat képviselte a megmérettetésen.

HELLO IPRESS!

Fontos számunkra, hogy munkavállalóink jól érezzék magukat az Ipress Centernél. Színes programokkal igyekszünk gondoskodni arról, hogy a fárasztó hétköznapokat elfelejtve ki tudjanak kapcsolódni. A most már hagyományosnak tekinthető, évente megrendezendő Hello Ipress napon egyszerűen csak eltöltünk egy kellemes napot a kollégáinkkal és családjainkkal, és csapatokba összeállva mérjük össze, ki a legjobb a sportpályán vagy éppen a konyhában.