Klasszikus szociális programok

A váci Fogyatékosok Napközi Otthonának támogatása

Mi is hozzájárultunk ahhoz, hogy 2015 őszén a váci Fogyatékosok Napközi Otthonának csapata részt vehessen egy közös táborozáson a Balaton partján. A csoport köszönetképpen kis színes papírtekercsekből elkészítette a Veled Vagyunk logónkat, amely azóta a nyomdai központunk falát díszíti, és amire nagyon büszkék vagyunk.

Óvodatámogatás

A város vezetésével konzultálva 1.000.000 Ft adományban részesült a váci Újhegyi úti óvoda 2013 augusztusában, amiből az intézmény vizesblokkja újul meg idén nyáron. A jó példa nyomán szülők és cégek is csatlakoztak a felajánláshoz, az óvoda támogatói bált is szervezett, így végül az IPC eredeti felajánlásának több mint dupláját vehette át az óvoda.

Rászoruló nagycsaládosok támogatása - Karitatív karácsony 2013

2013 karácsonyán a Nagycsaládosok Országos Egyesületének anyagi támogatásán felül több mint 50 rászoruló, kisgyermekes, Vácon vagy Vác környékén élő család ünnepét színesítettük meg a Nagycsaládosok Országos Egyesületének és Vác Város Önkormányzat Szociális Szolgáltatások Házának közreműködésével.
Személyesen juttattuk el a csomagokat a családok részére, melyek az alapvető élelmiszereken, szaloncukron, játékokon és színes rajzeszközökön felül tartalmazták a Marquard Médiától erre a célra kapott kifestőket, noteszeket, füzeteket, termékmintákat és egyéb tárgyi felajánlásokat.
A támogatott családokkal igyekszünk tartani a kapcsolatot és folytatni a segítséget, ezért terveink között egy sportnap szervezése szerepel, hogy maradandó élménnyel gazdagodjanak a rászoruló gyerekek.

Együttműködés a Váci Önkormányzattal

Vác civil életében is aktívan részt veszünk, igyekszünk minél több fronton segíteni az Önkormányzatot (Autómentes nap, árvízi védekezés, Föld napi rendezvénysorozatok támogatása), hogy egy összetartóbb közösség és élhetőbb, szerethetőbb város alakuljon ki.