Sport támogatása

Váci NKSE támogatása

Büszkék vagyunk, hogy 2013 augusztusa óta névadó szponzorai lehetünk Vác női kézilabda sportegyesületének. Az NKSE évről évre a hazai mezőny élvonalában van, nemzetközi versenyeken pedig rendre a negyed- és nyolcaddöntőben szerepel. A felnőtt csapat 2013 óta minden nyáron a most már hagyományosnak tekinthető Ipress Kupa nemzetközi női kézilabda tornán mérheti fel erejét a szezonrajt előtt.

Az Ipress Center számára a legfontosabb kiindulási pontok a tisztességes verseny és a csapatjáték, valamint a felelősség a jövő generációiért. Ezért különösen kézenfekvő volt egy olyan országosan is kiemelkedő egyesület támogatása, amelynek teljesítménye, tevékenysége jól illeszkedik a vállalatunk által képviselt értékekhez.

Az egyesület szponzorálásán belül kiemelt szerepet kap az utánpótlás-nevelés és a fiatalokkal való személyes találkozás - a sport példamutató, nevelő hatására építünk. Ezért is tölt el bennünket különösen nagy büszkeséggel, hogy az ifjúsági női csapat 2014-ben megszerezte az országos bajnoki címet, amellyel váci sporttörténeti sikert ért el.Ezen felül a város élvonalbeli felnőtt férfi együttesét is támogatjuk.
Az Ipress Center marad a Váci NKSE névadó szponzora
Az Ipress Center lett a Váci NKSE névadó szponzora
A Váci NKSE honlapja
Vác napló - Köszönet, virágcsokor

 

A Váci Madách Imre Gimnázium futsal csapatának támogatása

A 2012/2013-as tanévben megrendezett Teremlabdarúgó Diákolimpia országos döntőjében a Váci Madách Imre Gimnázium csapata diákolimpiai bajnoki címet szerzett. Ezen eredmény alapján ők képviselték hazánkat az Iskolai Futsal Világbajnokságon Szardínia szigetén, 2014. április 26. - május 3. között.
A fiatalok az eredményes szereplés mellett (13. helyen zártak) örök életre szóló élményekkel tértek haza.